Corredoria d'assegurances i productes financers

QUI SOM

JUANOLA BASSEDAS, som una corredoria d'assegurances amb més de 29 anys d'experiència en el sector. Hem passat de ser un centre de coordinació sectorial a un centre avançat de serveis asseguradors i volem ser un referent en el mercat.

Tenim una àmplia expèriencia en l'assessorament empresarial, oferim simplicitat i concentrem serveis de forma individual i personalitzada. L'experiència ens ha ensenyat que el nostre paper com a mediador, no es limita a una relació purament comercial, sinó que és més, una relació de confiança.

Tenim com a objectiu buscar la integració de les assegurances dels nostres clients, estalviant desplaçaments, temps i diners. La nostra disponibilitat i el compromís de servei, fan que els clients millorin la seva gestió, llavors si ells milloren, nosaltres també. L'àrea de treball compren des de la plana empordanesa, passant per el Pirineu fins a la Cerdanya.

foto

C/ Vilafant, 26. 17600 Figueres | info@juanolabassedas.cat | Telèfon 972 514 009                                          Avís Legal   SEO - alteregoweb