Corredoria d'assegurances i productes financers

ON ESTEMSITUACIÓ
Estem situats al núm. 26 del cèntric  i popular carrer Vilafant de Figueres, prop de la Rambla on hi ha el monument dedicat a l'inventor del submarí Ictínio, el figuerenc Narcís Monturiol. Disposem d'unes instal.lacions modernes, uns serveis informàtics d'última generació i sobretot, un equip humà eficient, ben format i amb moltes ganes de treballar, que us atendrà degudament.

DADES DE CONTACTE
TEL. 0034.972.51.40.09 | info@juanolabassedas.cat

HORARI D'OFICINA
De dilluns a divendres
Matins de 8:00 a 14:00
Tardes de 15:00 a 17:00
Per visites al despatx o al seu domicili cal concertar dia i hora

BENVINGUTS A L'EMPORDÀ
Terres tocades per la  màgia de la tramuntana. L'Empordà és una comarca situada a la part nord-oriental de la península ibèrica amb una superfície de 1.343. Km2 i una població en expansió d'uns 93.000 habitants. Per llevant, té la mar mediterrànea i per ponent, té les muntanyes que conformen  el  pre-pirineu.

La capital de comarca és Figueres. La podríem definir com a comarca turística, gastronòmica i comercial. Les seves esplendoroses platges i cales, el mar a l'abast de tothom, i la pràctica nàutica, són alguns dels molts atractius. També destacaríem que disposa de camps de golf, aeròdrom, casino, el museu del juguet de Catalunya, el Teatre-Museu Dalí… Aquest és un dels més concorreguts de l'estat, amb més de 800.000.- visites l'any.
Durant l'any 2009 se celebrarà el centenari de la Costa Brava.
Tenim parcs naturals i els jaciments arqueològics d'Empúries.
Per cert, la trilogía de la cuina mediterrània (blat, vinya i oli) van arribar a Catalunya per l'antiga Emporio greco-romana.

La comarca està en ple desenvolupament, per aquest motiu les seves inversions es veuran revaloritzades per les pròximes infraestructuras, com ara l' arribada del tren d'alta velocitat, l'ampliació dels vials de l'autopista i la xarxa de carreteres  inter-comarcals.

Segons els últims estudis, es preveu un creixement econòmic molt important, que ens situa entre les comarques més punteres d'aquest país.
C/ Vilafant, 26. 17600 Figueres | info@juanolabassedas.cat | Telèfon 972 514 009                                          Avís Legal   SEO - alteregoweb